Ga terug

Creƫer de mooiste muur met verschillende behangstijlen

8 juni 2022

Pib-Alphen-aan-den-Rijn

Ben je op zoek naar inspiratie om de muren eens een andere stijl te geven of om de muren compleet om te toveren? Ontdek dan onze verschillende behangstijlen en creëer de mooiste muren in je woning. Met behang creëer je op een makkelijke manier een compleet andere uitstraling van de kamer, zonder al te veel moeite. De diverse behangstijlen zijn namelijk gemakkelijk zelf op te hangen in alle verschillende kamers. Het maakt dus niet uit of je de woonkamer, slaapkamer, of welke kamer dan ook om wil toveren. Bekijk alle verschillende behangstijlen en ontdek welke het best bij je past.

Welke behangstijl past het best bij jou?

Het kan soms erg lastig zijn om te bepalen welke behangstijl het beste past bij je interieur. Wij raden je daarom aan goed te kijken naar de kleuren die terugkomen in je interieur en op basis hiervan een beslissing te maken. Ook raden we aan om goed te kijken welke behangstijl het best bij de kamer past. Heb je een rustig ogende kamer met niet te veel verschillende kleuren? Dan raden we niet aan om een druk behang toe te voegen aan je kamer zoals het dieren behang. Kom je er niet uit welke behangstijl het best bij de kamer past? Bestel dan eerst eens 1 rol of kom langs in onze winkel zodat je het behang zelf kunt bekijken. Ook voorzien we je graag vrijblijvend van advies zodat we samen kunnen kijken welk behang het best bij je past.

Benodigdheden voor het ophangen van je behang

Wist je dat je de verschillende behangstijlen gemakkelijk zelf op kunt hangen? De verschillende behangstijlen zijn namelijk eenvoudig op te hangen met behanglijm. Smeer de muur in met de behanglijm en breng het behang droog aan op de muur voor het beste resultaat. Hiervoor heb je geen behangtafel nodig en verwijder je zelfs jaren later nog even gemakkelijk het behang. Ervaar zelf het gemak en start direct met je kamer transformeren met ondersteuning van de verschillende behanggereedschappen.

Ontdek onze sale behangstijlen

Ben je benieuwd naar verschillende behangstijlen maar dan extra goedkoop? Bekijk dan onze sale! Dit zijn de mooiste behangstijlen maar dan extra scherp geprijsd zodat je voordelig je kamer kunt omtoveren naar jouw eigen wens en smaak. Onze sale bestaat uit diverse behangstijlen van verschillende soorten behang. Kies daarom een behangstijl uit dat past bij de kamer van je woning en bestel de rollen extra voordelig. Elk type behang wordt gratis verzonden vanaf €75 en is te retourneren binnen 14 dagen.

Heb je vragen of wil je advies over ons behang?

Wil je meer weten over ons behang of over het aanbrengen van het behang? Neem dan contact op met onze specialisten en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Ontvang gratis advies of informatie over onze producten zodat je binnenkort de mooiste muren creëert en weer helemaal verliefd wordt op je huis.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in